اگر کمی در مورد سئو و بهینهسازی سایت تحقیق کنید، در هنگام آشنایی اولین موضوعی که با آن برخورد خواهید کرد، دو مبحث مهم و اساسی به نامها سئو داخلی و سئو خارجی هستند. اگر دوست دارید که با مبحث سئو آشنایی کافی پیدا کنید و در این زمینه اطلاعات خود را تکمیل کنید، بهتر است که حتماً تا انتهای این مقاله همراه ما باشید. در این مقاله سعی میکنیم، تمامی اطلاعاتی که در این زمینه نیاز دارید را در اختیار شما قرار دهیم.
چک لیست سئو چیست و چرا باید به آن توجه کنید؟
همه ما در مورد تکنیکها و فنونی که در سئو خارجی و داخلی به کار میروند، شنیدهایم، اما آیا شما هم از چنین راهکارهای میانبری استفاده میکنید؟ آیا این راهکارهایی که در دهها متن و مطلب نوشته شدهاند، میتوانند به شما در بهبود سئو سایت کمک کنند؟ آیا افزایش جایگاههای گوگل در ردهبندی به این صورت امکانپذیر است؟
اگر سال هاست که از موتور جستجوی گوگل برای پیدا کردن سوالات خود استفاده کردهاید، حتماً متوجه شدهاید که این موتور جستجو از گذشته تا بحال بسیار پیشرفته تر شدهاست و سایتهای مرتبط را بیشتر با موضوع دلخواهتان را بهتر به شما میدهد. این موضوع به پیشرفته تر شدن الگوریتمهای گوگل در طول این زمان بر میگردد. خوشبختانه الگوریتمهای به کار رفته در موتور جستجوی گوگل از گذشته تا کنون بسیار پیشرفته تر شدهاند و از حالت سنتی خارج شدهاند.
در حال حاضر گوگل به قدری پیشرفته شدهاست که حتی حاضر به تشخیص لحن صحبت شما نیز میباشد. در این زمینه ابزارها و الگوریتمهای گوگل با کمک یکسری فاکتور موجود در محتوای شما، سعی میکنند که بهترین محتوا را به مخاطب خود نشان دهند که نیاز او را برطررف کند. آیا آماده یک جهش اساسی برای بهینهسازی وب سایت خود هستید؟ ادامه این مطلب را از دست ندهید.
چگونه میتوانیم معیارهای گوگل برای رتبهبندی را دستهبندی کنیم؟
با کمی جستجو در اینترنت متوجه میشوید که افراد مختلف، فاکتورهای گوگل برای رتبهبندی را دستهبندی کردهاند به نحوی که شاید از واقعیت هم دور شده باشند! حقیقت این است که دستهبندیها و طبقهبندیهای انجام شده کاملاً سلیقه ای بوده و در بیشتر مواقع بدون داشتن یک مسیر درست و صحیح حرکت کردهاست. رایجترین و علمیترین طبقهبندی فاکتورهای رتبهبندی گوگل، عبارت اند از:
- فاکتورها و معیارهای تولید محتوا
- فاکتورها و معیارهای فنی و تکنیکی
شاید این نوع از فاکتور بندی این روزها عام نباشد، اما حقیقت این است که تمامی فاکتورهای گوگل برای تقسیم جایگاههای خود به این دو گروه فاکتور دستهبندی دارد. این روزها که مبحث سئو بسیار داغ است، سعی کردهاند با ایجاد دستهبندی برای سئو داخلی (on page seo) و سئو خارجی (off page seo) راه را برای یادگیری مباحث سئو و بهینهسازی سایت، کمی آسانتر کردهاند.
سئو داخلی سایت چیست؟ (What is On page Seo)
وقتی از سئوی داخلی یا On Page SEO صحبت میکنیم، باید در مورد تکنیکها و فنونی صحبت کنیم که میتوانیم آنها را درون سایت خودمان انجام دهیم. شما به تمامی این موارد دسترسی دارید و قادر هستید که به راحتی اقدام به بهینهسازی وبسایت خود کنید. به عنوان مثال برخی از کارهایی که برای سئو داخلی میتوانید انجام دهید، عبارت اند از:
- بهینهسازی URL و آدرسهای اینترنتی
- به کار بردن کلمات کلیدی
- لینک سازی داخلی
- افزایش سرعت سایت
- کاهش بانس ریت
- و…
در ادامه برخی از این فعالیتها برای بهینهسازی داخلی را باهم بررسی میکنیم:
عنوان صفحه (Page Title) جزو مهمترین فاکتورهای سئو داخلی
هر صفحه سایت شما باید دارای یک عنوان واحد باشد که کلمه کلیدی اصلی شما در آن به کار رفته باشد. به عنوان مثال فرض کنید که ما سعی داریم، یک پست در زمینه سئو خارجی منتشر کنیم! عنوان صفحه ما حتماً باید کلیدواژه اصلی این صفحه یعنی سئو خارجی را در خود داشته باشد. اگر شما بتوانید از کلیدواژههای بهتر و برتری در عناوین صفحه خود استفاده کنید، در نهایت قادر هستید که شانس دیده شدن خود را تا حد زیادی بهبود ببخشید.